Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Friday, February 25, 2011

Home » » Blogging: Sekali Lagi Nak Susahkan Orang...

Blogging: Sekali Lagi Nak Susahkan Orang...

Salam...
INI STICKY POST ye..
         Hai semua..=_=. ..Memang lama tak berupdate pondok kecil ni, dan SkY rasa untuk seminggu ni akan berlarutan lah..sebab SkY dah nak exam MINGGU NI! :-D  SkY harap - harap dah bersedia ni hehe..Selesai mengadap assingment mari mengadap nota - nota pulak..huu =_=....Doakan SkY mudah menjawab ye. Minta maaf banyak - banyak pada yang birdies yang selalu datang ye. Nanti, SkY pasti membalas kembali kunjungan korang:-D. Jadi, jangan lupa tinggal kan jejak di mana - mana bahagian pondok kecil ye..Apa pun, entri kali ni, bukan nak cerita pasal ni..tapi nak bercerita mengenai birdies pondok kecil nie..cerita apa? cer cite..cer cite..haha.
        
       Ok...ha! nak tanya ni, korang yang terbang kat pondok kecil ni, dah baca ke pengumuman SkY kat page AWARD/REWARD tu?:-D kalau belum, rajin - rajinlah membacanya ye..sebab kat page ni, sume aktiviti pondok kecil akan dipamerkan di sana. Jadi, jika ada yang korang terlepas pengumuman SkY tu, boleh baca kat sana ok? Kalau birdies perasan, SkY ada beritahu yang BIRDIES ke 500 akan diberi hadiah saguhati kan? hehe..jadi SkY nak umumlah siapa gerangannya..jejaka yang hensemkah? atau si gadis yang comel? meh kita intai sikit..siapa dia =_=.


     Ha..nampak dah? :-D Itu lah dia birdies yang bertuah! hehe..Bro HISHAMMUDDIN..(Klik kalau nak ke banglo dia k) Pandai dia pilih timing nak follow haha. Tak apa, untuk birdies yang lain pun nanti ada juga ye...insyaALLAH kalau ada rezeki yang lain..hehe..Em..jadi, apa hadiah untuk bro hishamuddin ni eh? Fikir punya fikir, SkY pilih cara yang cepat dan senang nak urus iaitu Topup RM10..boleh je kan? :-D Jadi kalau  bro hishamuddin terbaca entri ni (mana tahu terlepas pandang pemberitahuan SkY di banglo beliau), sila contact SkY ye..segala contact mecontact semua ada di tepi pondok ni atau di page AUTHOR hehe :-D.

         Ok, selesai dah bab ni..kali ni SkY nak tunaikan janji SkY lagi. Oleh kerana bilangan birdies pondok kecil dah mencecah setengah riban (haha..sikit kan? tapi bagi SkY it is valuable). SkY "hadiahkan" award ni kepada korang. Award yang SkY curi sedikit masa dari exam week ni untuk menconteng - conteng..huhu..(Maaf ye kalau terlalu ringkas, jika ada masa yang lain, SkY cuba buat yang lebih baik ye..tak pandai sangat bab design ni hehe) Harap - harap birdies semua dapat terima award nie ok..=_=. Ops..tak perlu buat entri atau link kan ke pondok kecil segala, ambil dan simpan sahaja sebagai tanda hadiah SkY kepada korang ye..Terima kasih kerana sudi menjadi birdies pondok kecil :-D

RIGHT KLIK DAN COPY IMAGE LOCATION KALAU NAK AMBIL YA :-D THANKS SO MUCH
       Ha..Pengumuman! Pengumuman! :-D Sikit punya panjang menulis, ini baru kena dengan tajuk entri ni haha..SkY nak susahkan korang lagi boleh tak kawan - kawan? haha..sebenarnya, SkY akan buat satu contest atau giveaway, tapi "seriously" otak SkY sudah tepu sekarang haha...sebab asyik mengadap kertas - kertas yang bertimbun la ni..hee...jadi SkY nak pinjam sikit idea dari korang yang berlebihan tu, untuk beri satu idea menarik untuk buat contest boleh kan? Sama macam konsep di entri Newbies Susahkan Blogger Senior, Birdies yang memberi feedback, SkY akan buat lawatan balas dan beri komen di banglo korang ye. SEMUA birdies yang beri idea, SkY akan masukkan link korang dalam LINK EXCHANGE secara automatik (kalau link banglo birdies memang dah sedia ada..SkY akan tanda link birdies tu, dengan tanda yang lain..special sikit hehe) Selain tu, SkY akan pilih komen yang terbaik, dan buat satu blog review untuk komen yang terpilih, tapi kali ini lima banglo ye, bukan tiga hehe :-D. Jadi semua akan dapat bahagian masing - masing hehe..

      Hurm..jika apa yang SkY buat ni, tak memuaskan hati korang, SkY minta maaf ye. SkY bukanlah blogger yang boleh kasi korang traffic 1 ribu 2 ribu sehari dengan cara ni, tapi harap - harap ia dapat membantu satu sama lain insyaALLAH..=_=. Semua yang SkY tulis diatas, adalah salah satu cara SkY nak "appreciate" semua birdies pondok kecil dan membolehkan SkY memberi "two way comunication" dengan birdies semua..Siapa tahu, dari dunia yang hanya tulisan yang menjadi perantara..mungkin satu hari, percakapan pula juga boleh menjadi perantara kan? :-D..Maaf entri agak berterabur, Almaklumlah kepala pening - pening lalat hehe...Salam Sayang dari Tuan pondok..

p/s Doakan SkY mudah menjawab exam esok ye..:-p

Great minds discus idea 
Middle minds discuss events 
AND SMALL MINDS DISCUSS PEOPLE.

37 Kawan suka cOnteng!:

apezs shah said... [Reply to comment]

wah wah wahh followers ke 500 tu..
semoga berjaya dalam exam..;)

KELI OH KELI said... [Reply to comment]

semoga sukses dalam exam kelak..!

TiPs mEnGgOrEnG IkAn kELi DeNgAn sElAmAT"

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

semoga dipermudahkan menjawab....amin... ^^

Miecyber said... [Reply to comment]

Good luck for your exam....

236 pulau di Malaysia belum ada nama

akhangga said... [Reply to comment]

creative bro...
good luck
rajin belajar, jangan nyontek ;-)

lavender harum wangi said... [Reply to comment]

wah~ sori lambat komen.. anyway, best of luck SkY~ :)

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajin Adik Rajin Rajinlah Belajar Bila Besar Nanti Boleh Tunjuk Ajar Ayah juga Ibu Gembira Selalu Melihat Adikku Rajin Baca Buku. ...

Good luck brooooo..... moga ko jawab dengan powerrrr yerrr... aku doakan

Nufaha said... [Reply to comment]

nak jugak...heeee :)

DaK CoMoT said... [Reply to comment]

ceciter2 ape comot nak komen..kehkehkeh gudluck sky!

Gimi said... [Reply to comment]

Gud luck exam

ïêmå å¢klê§ said... [Reply to comment]

gluck wink~~wink

Natasha Farina Arifin said... [Reply to comment]

Hye nice entry here… im cik cha, very new berblogging-blogging nih! Hehehe…
do visit my blog at http://sharemyloves.blogspot.com

epaa chenta said... [Reply to comment]

good luck yaa brooo (:

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lap lip lap lip lap
Buat kerja jangan sampai tersilap
Lip lap lip lap lip
Banyak menung nanti otak jadi sempit

Sedari kecil turut kata ibu
Rajin belajar ikut kata guru
Mari oh adik mari kita sama belajar
Bila besar nanti boleh dapat apa dicita

Dikk oh adik...
Janganlah berleka... bersuka
Pabila dewasa... disuka
Oleh ibu bapa... dan semua
Dikk oh adik... jaga-jaga
Hidup didunia... banyak noda juga dosa
Harus berhati... jaga maruah peribadi
Kelak dihormati... Insyaallah

Ilmu dituntut untuk hari muka
Supaya hidup tidak dipersia
Berusaha gigih jangan hirau susah payah
Bila dewasa bekerja bantu keluarga

Marilah adik, janganlah kau leka
Tersilap langkah nanti kau binasa
Bila sudah pandai jangan lupa ibu bapa
Baru usaha kita diberkati Yang Maha Esa

Shaheila Malek said... [Reply to comment]

nice entry, dah lama tak ke sini ^^

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@apezs shah

hehe..=_=..trima kasih pada semua jugak..huhu..

thanks bro..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@KELI OH KELI

thanks ya keli :-D

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@.:: dieylah ::

tq dieylah..=_=

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Miecyber

tq miecyber..:-D

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@akhangga

hehhe..memang tgh blur nie..no idea hehe..oke..thanks ya for reminder..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@lavender harum wangi

hehehe..tiada mslh...atleast sudi drop komen kan? hehe...thanks oke..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Afzainizam

hahaha..kelakar je pantun bro :-D

oke..thanks bro hehe

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Nufaha

nak ape tuu? :-D

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@DaK CoMoT

hehehe...komen jgn xkomen ye hehe

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Gimi

thanks Gimi =_=

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@ïêmå å¢klê§

hee..thanks cik eima..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Natasha Farina Arifin

hehehe..thanks..yekew? nanti SKY visit okeh?

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@epaa chenta

tq cik epaa =_=

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Afzainizam

nice pantun bro..neway panjang nyer pantun..i'm appreciate it =_=

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Afzainizam

nice pantun bro..neway panjang nyer pantun..i'm appreciate it =_=

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Shaheila Malek

hehe..thanks sdui jengah taw :-p

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

abg....
smoge abg brjaye jwb exam erk.. =)hehe
btw...congrate!coz followers dah smkin byk.. =)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@puteri.dyne94
hehe.thanks adik =_=

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

ur welcomelahh.. =)

ayulunera said... [Reply to comment]

tahniah kepade follower yang ke 500...tehee....and gud luck ya for exam.weeee

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@puteri.dyne94

hehe

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@ayulunera

thanks cik ayu...aa..da habes dah ;-)