Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

AWARD/REWARD

Salam Birdies..
        AWARD = Page ni SkY akan letakkan segala award yang SkY dapat sebagai penghargaan kepada bloggers yang memberi..:-D. Terima kasih banyak ye walaupun SkY tak layak pun untuk mendapatnya..huhu..Page ni juga berfungsi untuk memudahkan birdies melihat contest yang SkY sertai dan menangi, kalau boleh join la sekali eh. hehe =_=. Contest yang pOndOk ni buat pun akan diletakkan disini ok.Itu sahaja..sila cuci mata korang suma ye..hehe..
    
     REWARD = SkY juga nak umumkan kat sini yang follower ke 1000 akan dapat hadiah! hehe..dan satu banner khas untuk semua birdies telah SkY sediakan di ruangan bawah -D. SkY kena hargai biridies semua sebab tanpa birdies, tak de la pondok kecil ni..hee =_=. Antara cara lain SkY memberi reward adalah dengan blog review, Bloglist link (backlink), Auto exchange link (tak perlu susah2 minta, SkY yang akan masukkan sendiri hehe) dan Contest! Ini semua SkY lakukan untuk pembaca pondok kecil :-D harap korang menyukainya kerana tidaklah sebesar mana =_=. Terima kasih semua!


REWARD UNTUK PEMBACA PONDOK KECIL:


BLOG REVIEW - Reward ini selalunya jika korang terpilih sebagai yang terbaik didalam sesuatu aktiviti yang SKY buat dan memberi support.
-BANGLO YANG TELAH DIREVIEW-

  1. BLOG ADUKA - Aduka     4.5  ♥ / 5 ♥
  2. HATI BATU - Allienelliz      4 ♥ / 5 ♥
  3. CIKGU FIQ - Cikgu Fikri    3.5 ♥ / 5 ♥
BANNER - Ianya terbahagi kepada dua: iaitu Banner khas atau Banner umum. Banner khas adalah untuk individu tertentu hehe..:-D Banner Umum korang boleh ambil bila - bila masa..tiada paksaan dan tidak perlu buat entri atau sebagainya..:-D (Akan diusahakan kemudian ye..hehe pengumuman akan dibuat nanti!)
-BANNER UMUM-


CONTEST - Pondok Kecil akan membuat berbagai contest untuk para pembaca bergantung pada masa si penjaganya =_=. InsyaALLAH, dalam cara yang paling senang je..hee. (Dalam perancangan, pengumuman akan dibuat nanti ye)


AUTO LINK EXCHANGE - Ini adalah link - link banglo yang begitu sporting dan support dalam setiap pondok kecil aktiviti :-D..Trimas ok..dan reward ini tidak perlu diminta, SkY akan membuatnya satu persatu..(kelebihan, link korang akan sentiasa di atas, tertulis perkataan REWARD dan banglo yang diberi keutamaan untuk SkY  jengah..(Klik SINI untuk lihat Senarai)


BLOGLIST - Ini pula berlainan dari auto exchange link.. Link ini diberi keutamaan dalam setiap aktiviti yang pondok kecil buat. Ianya khas untuk banglo yang rajin menjengah pondok kecil, dan akan mendapat baclink dari pondok kecil. Juga untuk banglo yang menarik perhatian SkY.hehe..(Klik SINI untuk lihat Senarai)


IKLAN PERCUMA - Akan diberikan mengikut syarat - syarat tertentu. (Tidak ada lagi, selagi ruang iklan belum diwujudkan)



AWARD DARI PEMBACA PONDOK KECIL
1) Award dari Cik Izyan:



2) Award dari Cikgu Hakim:



3) Award dari Cik Ciku..THANKS! nie award paling best hehe..( ada nama :p)




4) Award dari Cik Eira .Thanks ya!



5) Award From Cik Yuz. Jasamu Dikenang..hehe :-D



6) Award From Cik Lavender. Thanks taw..bermurah hati amek tanpa buat entri hehe



7) Award From Cik Wannie Yang Baik Hati! . Comel je award dye cam orangnye jugak  hehe


SENARAI CONTEST!

-CONTEST YANG PONDOK KECIL JOIN-

1) Yours URL Story Contest kredit fOr Mera Zati 
Untuk syarat penyertaan bOleh lihat di SINI ya..
WINNER :  Mr. TN_SkY 
HADIAH  : Dompet jenama Paul Smith
TARIKH  : 2 Januari 2011   TAMAT!

2) Contest Aku Ada Impian - Kredit For Master Arsyad
Untuk syarat penyertaan bOleh lihat di SINI ya.
WINNER : Belum diketahui  (4 pemenang)
HADIAH  : Macbook. N8, Doman Free, Dan RM 500 Tunai. :-D 
TARIKH  : 20 Januari 2011 - 31 /12/20111)

Updated on 22 JUN 2011
Send me One Million FREE Guaranteed Visitors


2 Kawan suka cOnteng!:

alienelliz said... [Reply to comment]

banyak award kau sky..haha mintak sikit..=)
http://hatibatu.com/blog/

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

haha..silalah amek wahai cik el :p