Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

100 PENULIS

Assalamulaikum
         Ha..Page ni khas untuk rakan - rakan editor 100 penulis melepak apabila datang ke pondok kecil ni ye :-D. Tapi tiada masalah pun kalau birdies - birdies yang lain nak join, kalau korang teringin nak cungkil rahsia  atau tips dari diorang yang otai - otai nih, silakan ye..SkY ni newbies je k aha..:-D.

         Selain tu, Alexa ranking dan google ranking pondok kecil juga SkY sertakan di ruangan ini (sebab di page lain dah penuh!) haha..jom - jom mari berborak..eh! Klik sini untuk  ke 100 Penulis.com ye..:-D

p/s jangan lupa..SkY ada disana setiap hari rabu ye..:-D

-ALEXA DAN GOOGLE RANKING-



 UP FROM 1 754 677

UP FROM 18 355




HAVE 12 TOP SITE LINKING TO STORY PONDOK KECIL
GOOGLE PAGERANK IS 2 / 10 UP FROM 0 / 10










Updated On 22 JUN 2011
Send me One Million FREE Guaranteed Visitors

15 Kawan suka cOnteng!:

Liz said... [Reply to comment]

weeeeee dapat 1st kat sini lalalala...waaaa bestnta alexa ranking dia...tahniah beb hehee

Liz said... [Reply to comment]

weeeeee dapat 1st kat sini lalalala...waaaa bestnta alexa ranking dia...tahniah beb hehee

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

hahaha..berebut first eh? haha..thanks sebab sudi jadik first taw..siap double lagi tuu :-p

err..bese je..ratus k tuh..xbesh pun..cuma alhamdulillah..ade jugak yang sudi mmbaca di sini =_=..

terima kasih ye..cik liz pun sama jugak ye..:-)

Zulkifly Omar said... [Reply to comment]

sky singgah sini k.. hehehe.... jom sama menulis kat 100penulis.. ngee~

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

eh? hehe..thanks bro..jom2..tapi kena ajr SkY nieh..pening jugak step2 nya haha :-p

izfanora said... [Reply to comment]

kunjung balas ke sini.. :)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

thanks bro..:-) wah rmi nyer senior2 kt sini hee..mintak tunjuk ajar taw =_=

Zulkifly Omar said... [Reply to comment]

salam singgah melawat kat sini... hehe

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

wslm..thanks bro hehe..ha..mai2..kopi dah sedia ni aha

humbleyat said... [Reply to comment]

hi sky..salam perkenalan. first time time dtg ke sini..still keep in touch k with 100p!:-)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

humbleyat = hi...salam prkenalan back =.=" yup..u too :-)

100penulis said... [Reply to comment]

blogwalking ke sini.. mood sedih lately tp tak tau nk citer ngan sape.. hee

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

em...kenapa sedih2 nie bos? :-)

Fayy Azmi said... [Reply to comment]

hyehye , bw here . daripada td carik Shout box , tatau mane na tgglkan link. sini pon cukop lah ye ? :)

http://fayyazmii.blogspot.com

Tupai Karan said... [Reply to comment]

editors, pls jenguk EA dan submit details berikut :
GROUP :
URL BLOG :
URL BANNER 320X63 :
URL PROFILE BLOGGER :
URL FB (optional)
URL FANPAGE (optional)
URL TWITTER (optional)
URL campaign CHURP CHURP (optional)
dan url sosial network anda lain yang ingin yg ingin dipromote

(lihat entri ini)