Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Wednesday, December 22, 2010

Home » » Aneh dan Pelik: Keanehan dunia,mari kita terjah!

Aneh dan Pelik: Keanehan dunia,mari kita terjah!

Assalamualaikum

                hai semua,hehe..=_=...kali nie..SkY nak share beberapa gambar pelik yang ada dalam koleksi SkY, tak tahu lah sama ada photoshop atau tak..tapi memang gambar - gambar ni SkY korek dari cik Metacafe! :D..tapi ada sesetengah gambar tu, SkY da pernah lihat banyak kali dan ada juga pertama kali..

              Ha..kalau nak berdebat pasal ori tak ori ni, memang panjang la!.=_= ..ape pun memang banyak lagi kehidupan didunia ni, yang para saintis belum jumpa dan explore..contohnya..nun di dasar jurang Mariana (dekat je dengan kita ni! kat dasar lautan pasifik di timur mindanao, Filipina) Itu pun masih belum diexplore sepenuhnya kerana kedalamannya yang mencecah 11km! 3km lagi tinggi dari gunung everest! =_= dan para saintis percaya, masih ada lagi tempat -tempat sebegitu yang masih belum diketahui manusia, samaada di lautan ataupun daratan.

          Ha..bila kita fikirkan balik, sedangkan bumi yang begitu kecil ni pun,kita masih belum mampu nak jelajah semuanya..ada juga para saintis yang berangan - angan untuk merentasi dimensi ya? ( sila baca merentas dimensi part 1!). Ok..niat asal SkY hanya untuk berkongsi gambar - gambar pelik je..hehe.. jom..mari kita terjah!..

HA..CUBA KAWAN - KAWAN LIHAT SAIZ KREN DAN TULANG TEMULANG TU!..KALAU MACAM NI LAH SAIZNYA,DINOSAUR DULU MUNGKIN DIANGGAP SEBAGAI AYAM JE KAN? =_=

SEKALI LAGI SUPER SIZE OF HUMAN DIJUMPAI..(INGATKAH KAWAN - KAWAN BAGAIMANA KISAH NABI ADAM MEREDAH LAUTAN UNTUK MENCARI HAWA?)

INI PULAK GAMBAR MANUSIA PELIK! ERKK..AKU SENDIRI PUN GELI~ AHAHA..BENARKAH?
HA! KALI NIE CUBA LIHAT BETUL - BETUL! SAMPAI KUAR AIR  MATA LELAKI TU.. TAHAN SAKIT KOT!
GAMBAR NIE PULAK..IKAN DUYUNG? PERCAYAKAH? TIPUKAH? ANDA NILAIKAN SENDIRI...
MASIH SAMA SEPERTI DIATAS...TAPI MUNGKIN JENIS BERLAINAN..HEHE... =_=
HA...NIE MAKHLUK APA NI? SAYA PUN TAK TAHU..KELAWAR? =_=


KALI NIE KELAHIRAN LUARBIASA..BAYI NIE HANYA SEBESAR PEN!..
      Ya..ini gambar nya..penat pilih dari berpuluh - puluh gambar..hehe..nak tunjuk gambar lain ada yang disensored! aha...jadi..tidak perlu lah ye..=_=...Tengoklah dan nilaikan sendiri....benarkah? pelikkah? Mustahilkah? Tipukah? semua ditangan anda..hehe..salam dari SkY...:D

Great minds discus idea
Middle minds discuss events
AND SMALL MINDS DISCUSS PEOPLE.

5 Kawan suka cOnteng!:

::are_dek emy:: said... [Reply to comment]

huhuhu...sgt pelik...takot tgk gmba ular msuk kot idung kuaq kot mulut tuh...gerun ouhh..

ciku manggis said... [Reply to comment]

nice one!!

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

hehe..itu la pasal.. =_= bek aku makan megi lagi sedap :D
hee..thanks! =_=

lynn angel said... [Reply to comment]

dalam struktur tengkorak manusia ada lubang udara dari hidung ke mulut.. memang ular tu boleh masuk ikut mulut keluar ikut hidung.. hehe.. tapi, saya still takkan buat mcm tu.. :)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahaha..btul2..ape tah name dye..kea2 jgk blkg =_= tpi..yg pelik cane dye pkse ular tuh msuk lubang yg btul? kalau salah xkew msuk kew perut? ahahaah