Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Tuesday, January 11, 2011

Home » » "Woot Woot Bloglist"

"Woot Woot Bloglist"

Salam :-D
        Hai semua, macam yang SkY janjikan, ini entri pasal bloglist pulak ye, hehehe =_=. SkY nak sertai bloglist cik woot wot, harap - harap terpilihlah. Lagipun, blog woot woot ni, agak menarik bagi SkY sebab agak kemas dan cara penulisan yang SkY minat (santai!) :-D. Ha..kalau korang nak join jugak, mari tengok syarat - syaratnya, lepas tuh klik kat SINI ye..
Syarat penyertaan ( Copy paste dari blog cik woot woot):
  • Follow woot woot
  • Buat satu entri bertajuk " Woot Woot Bloglist"
  • Dalam entri tu, korang letak syarat - syarat yang gua tulis ni (copy paste je)
  • Then,nyatakan blog korang tu kategori personal or informative or campur -campur..
  • Korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis, yang ada dekat blog korang..korang punyer entry yer, bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject.
  • Tag 3 orang kawan korang, make sure they know about it..
  • Tinggalkan URL entri korang tu kat komen box sini..thank you..
Haa..itu dia syarat - syaratnye ok? faham kan? senang je tuu ahaha..Ok..sekarang giliran SkY nak ikut syarat - syarat cik woot woot ni..
  • Dah follow cik woot woot. (nombor berapa tak ingat, sebab dah lama, tapi saya pakai account google dan yahoo ye hehe. Dah follow!)
  • Sedang menulis entri khas untuk anda ni..lol
  • Syarat - syarat dah letak ye..
  • Pondok kecil ni termasuk dalam kategori campur - campur kot..tapi lebih berat ke arah informative :-)
  • The best entri? hurm..ini dia! :-D
  • SkY tag 3 orang kawn yang SkY rasa memerlukannya..hehe..yekew? 
  1. Cik Lynn (bakal cikgu)
  2. Sarah (bakal ape eh? :-p)
  3. Dieylah 
  • Ok..dah tinggalkan link di komen anda hehe..
      Siap pun...hehe..Ok lah..SkY nak pergi hantar link..sesiapa yang berminat nak join tu, silalah buat secepat mungkin sebab tarikh penyertaan dah nak tutup ni..hari ni Ok! ahaha:-p (lambat betul SkY beritahu..sori..=_=). SkY pergi makan jap, ada orang belanje malam ni..baik lak hati dia..aha =_=..so balik nanti SkY update entri terbaru ye..daa..salam dari tuan pondok.

Great minds discus idea
Middle minds discuss events
AND SMALL MINDS DISCUSS PEOPLE.

4 Kawan suka cOnteng!:

apezs shah said... [Reply to comment]

hehe silakan reramai yea ahakz..;)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

hehehe..baik bOs :-)

woot-woot said... [Reply to comment]

hoho,thanks for joining ! nanti aku bace ur entry tu sume okie ^^

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

yaa..akhirnya..komen pun..hehe..Oke..i will wait :-)