Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Tuesday, January 11, 2011

Home » » "GiveAway EdY : Awak Busuk!"

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"

Salam..:-)
         Hehe..sebelum SkY mulakan kembali bab update mengupdate ni, SkY nak buat dua entri dulu untuk satu GiveAway dan Bloglist. =_= , Bolehkan? malam ni, sure SkY akan update entri terbaru. hehe..Minta maaf pada yang bertanya ye, kenapa SkY tak update lagi, kalau nak tahu boleh baca di entri Kenapa 3 Hari Tak Menjengah Pondok =_=. Em...Ok kembali pada niat asal. Entri kali ni SkY buat khas untuk Mr. Edy sebab nak join GiveAway dia. Hadiah yang ditawarkan pun best! minyak wangi tuu..SkY<---pengumpul minyak wangi lelaki aha :-p. Mari kita tengok banner GiveAway Mr. Edy


        Haa...kalau nak join GiveAway ni, kena follow dulu blog tuan punya GiveAway ni ye dan ikut syarat - syarat yang diberikan. Mudah je kot.hehe..kalau nak tahu lebih lanjut, klik je banner kat atas.

Ok, SkY tag dua orang kawan SkY (tak tahu la diorang join ke tak lagi GiveAway ni,=_=). Orang yang bertuah adalah:
  • Nabilah_2908 ( first time tag cik ni..hehe)
  • Encik Mamat ( Geng SkY dlm blog :-p)
        Yosh..Siap! lepas ni SKY nak pergi jengah banglo Mr Edy.( nak hantar link sebenarnya) hehe :-) Ok..Sesiapa yang berminat, cepat2 lah hantar, sebab tarikh tutupnya tinggal 5 jam je lagi! go go go... Salam dari tuan pondok..

Great minds discus idea
Middle minds discuss events
AND SMALL MINDS DISCUSS PEOPLE.

12 Kawan suka cOnteng!:

E.d.Y said... [Reply to comment]

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

hehehe..tq tuan rumah :-D

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

abg busuk erk??
sbb 2 msk give away nie..hehe..
sory2.. =)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahahaha..eh2..wangi kOt...=_= sje je menambah kewangian..lol..perasan ..aha

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

eyh..yeke wangi???
hehhee..xpek2...x kysh..
abg wangilahh..hoho

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahahaha..amek hati ye? :p

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

eyh..xdek lahh..
betoll..hehe
2 pown kalo abg pakai minyak wangi..
kalau x..mushuk lahh.. =)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahaha..mane taw? penah bau kew? lalala...neway thanks sudi jengah lagik =_=

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

hahhaa...x kowt..hahha..
ur welcome..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahaha :p memang x la kan? :p

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

hahaa...x kowt..hahhaa..
ye2..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahaha...ajaib lau dapat bau smpi sane~:p deria bau adik memang miracle laa..hee