Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Sunday, April 3, 2011

Home » » Ringkasan Nota Maaf Buat Pembaca...

Ringkasan Nota Maaf Buat Pembaca...

Assalamualaikum birdies semua....


        Hurm...dah lama rasanya SkY tak menulis dan update pondok kecil kan? rasanya dah bersawang dah pondok kecil ni, jadi dengan entri ni, SkY dah cuci la sikit ye..hehe...Sebab ape lama xupdate? Niat asal hanyalah untuk bercuti sementara sempena mid term exam dan tiba - tiba dek kesibukan membuat projek, report serta tugas - tugas lain..ianya menjadi sebulan! maaf ye..tambah pula notebook SkY hilang...jadi ia  membantutkan sementara entri pondok kecil (semua file ada di situ) huhu..rasa cam nak bakor je pencuri tu..ahaha...=.=". Selepas di ceramah....

TENGOK? KAN DAH KENA MARAH..HAHA..:-p
           
       Banyak juga SkY dapat pertanyaan dari rakan - rakan blogging seperti Lavender, Papa Bear, Azfanizam dan pembaca lain kenapa tak update blog, dan atas sebab itulah, SkY rasa SkY perlu menulis entri ni untuk meminta maaf kepada pembaca...selalu menjenguk pondok kecil walaupun tidak berupdate =.="..Haish....my bad..huhu. Jadi, sekarang ni, kerja SkY sudah semakin kurang, dan perlahan - lahan SkY menulis semula yup..Rasanya SkY tak tertinggal jauh untuk mengikuti perkembangan birdies semua serta dunia blogging kan? Welcome back for me..dan harapnya pondok kecil kembali meriah dengan komen - komen dari birdies...terima kasih..=.=.

Salam maaf dan sayang dari pondok kecil....
      
Great minds discus idea 
Middle minds discuss events 
AND SMALL MINDS DISCUSS PEOPLE.

18 Kawan suka cOnteng!:

~sakina~ said... [Reply to comment]

notebook hilang? kena pecah rumah ke???

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

yup :-D hee..wktu cuti rituh..la..ko xtaw ke kina? =.=

alienelliz said... [Reply to comment]

amboi..peminat dah ramai tgu tu sky..hehe update2..i need more facts..hehe

http://hatibatu.com/blog/

sArAh said... [Reply to comment]

x lame lg mesti meriah punye.. ;)

wanacesh said... [Reply to comment]

cik sky,,im waiting,,,

Bioskop31 said... [Reply to comment]

Nice blog visit me back :)

hans said... [Reply to comment]

update cecepat sikit....hehehehe

p/s : Kepada Blogger - Blogger Sekalian...Minta Tolong Jawab Online Survey Nih... (^_^)Y

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
kereta gear auto dan gear manual

yuppppp maaf di terima.... harap boleh seperti sedia kala selepas ni. yerrrr.... harap begitu lah

l a l a , S h a h e i l a said... [Reply to comment]

harap kembali sperti sediakala ^^

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@alienelliz

ish..mane de peminat =.=" ok..sori ye lame sgt xupdate hee =.=

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@sArAh

cam tawu2 je nk cuti dah kan? ahah

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@wanacesh

baikk cik wana..hehe :-D

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Bioskop31

thanks for visiting me ya..later i drop back :-)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@hans

hehe..baik bos :p

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Afzainizam

hehe...thanks..insyaALLAH..:-)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@l a l a , S h a h e i l a

harapan yang sama dari saya..huhu

ilanilyana said... [Reply to comment]

peh smpi kena marah tu, ada steady reader la tu.

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@ilanilyana

=.=" i'm hope they will..the readers it a spirit source 4 me to write...thank you to all hee