Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Friday, December 31, 2010

Home » » Yeah! Dapat award lagi :D

Yeah! Dapat award lagi :D

Salam..
        hee..tengok title pun dah tau ape yang SkY nak tulis kan? hehe..Entri ni ditulis khas untuk Cik Ciku, yang telah berbesar hati memberi SkY award! award ape? tengoklah~

  
       Hehe..Nice kan? :-D Terima kasih banyak cik ciku sebab sudi pilih SkY untuk dapat award ni, memang anda terbaiklah~ ahaha..Alasan cik ciku pilih SkY sebab SkY selalu drop comment di "rumah" dye dan salu lepak sane~..aha..kenapa eh? sebab cara penulisan cik ciku ni, sempoi dan jujur! nice oo..:-D cik ciku pun peramah, lagi la SkY suka drop comment..ahaha..Kalau korang nak melawat banglo cik ciku ni, silalah datang kat SINI..hehe,,kompom korang akan dilayan bagaikan raja! hehehe =_=..

      Ape pun.."thanks so much!", again and again i said hee =_=...haa..ape lagi jom la kita terjah dye...seorang yang busy dan aktif tuu..tapi peramah~ hehe..harapnya cik ciku ade kat rumah..bye..nak g singgah jap!.."assalamulaikum" da ksi salam..SkY pegi dulu..daa..

     Salam sayang dari tuan pOndOk...

10 Kawan suka cOnteng!:

ciku manggis said... [Reply to comment]

thnks mr. tnsky =)....
haha..puji lebey2 plak...

^____________^

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahahaaha..btul la kan? ape sye tulis itu adalah fakta~ bukan auta tau.. :-P

iqbalhakimi said... [Reply to comment]

tahniah2..dapat award =)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahaha..tq2..:D

Aimifiqa said... [Reply to comment]

cik ciku mmg kawan yg best n kwn rapat cik fiqa. sayang dia. hehe. =))

ciku manggis said... [Reply to comment]

sibukla afiqah ni =.=..
da la mintak tombak :P

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@ aimifiqa hehehe..gud eh to have a frenz like cik ciku? hehehe

@ cik ciku..ecece..malu2 plak dye ahah =_= tombak? pe tu?

ciku manggis said... [Reply to comment]

tak...ciku kata nk balik rumah. pastu dia tanya "rumah kmu ada tombak tak?"
ingat kita duk istana agaknya..bole blagak puteri ke apa...tombak2 segala..parang ade la

ciku manggis said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahahahha..lawak tol..eh kamu de peminat la :p