Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Friday, December 31, 2010

Home » » Kamilah Blogger 2011!

Kamilah Blogger 2011!

Salam..
        Sama macam tajuk entri diatas, SkY nak join ni, bole tak Mr. Shahazrin? :-D. Tajuk untuk bloglist dye pon cambest! sempena tahun baru ni, SkY nak masuk senarai blogger 2011. hehe..ha..sebelum terlupa ini dia banner untuk segmen ni oke~


        Ha..itu dia bannernya, terpampang gambar incik shahazrin yang hensem tuu :-D Sebab pe SkY banyak join bloglist orang eh? sebab nak tambahkan trafik la ape lagi! ahaha ( jujur gile~). Ade sebab lain jugak, contohnya nak tambahkan kenalan baru, bukan SkY sorang je join bloglist ni, ramai lagi, so mudah la nak blogwalking nanti, hehe =_=

       Satu petua untuk korang ( walaupun Sky rase ramai yang dah tau :-p), Lagi banyak linkback ke blog kita, lagi tinggi pageranking blog kita nanti tau. Itu salah satu cara untuk menaikkan baclink kita.hehe..Jadi rebutlah jika ada peluang begini, terutama untuk blogger baru macam SkY ni. huhu..SkY nak tag 3 orang putera puteri hensem di pOndOk kecil ni..calon2 nya ialah..
  1. Cik Ciku
  2. Cik Eira
  3. Sarah Abadan
p/s sori eh if korang da join..hehe

       So, yang lain nak join tak? nak join usha2 lah syarat - syaratnya kat SINI ye..jom sergah ramai2 bloglist ni, "see u there" hehe..Ok done! nak g submit lak..tata..dan salam dari tuan pOndOk..=_=

2 Kawan suka cOnteng!:

sarah abadan said... [Reply to comment]

sky!! thanx tag kite...tp tengok kerajinan dulu la...sesungguhnye saye ni blogger yg pmalas...wuuu~~ -.-

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahaha..:D pemalas? ade byk mksud tuu hehe..xpe2..=_=