Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Thursday, December 23, 2010

Home » » Ini Bukan Main - Main, Ini Survey Ok!.

Ini Bukan Main - Main, Ini Survey Ok!.

Assalamualaikum
          Ha..korang mesti dah baca tajuk kat atas kan? hehe..jadi, sementara nak tunggu subuh masuk ni, aku nak jawab satu survey yang salah seorang follower aku mintak tolong jawabkan. Terima kasih kepada encik mahumahu ( pelik juga ye nama anda!) hehe..=_=, sebab sekurang - kurangnya sudi jengah ke pondok ni, dan menjadi follower aku. Ok, jom kita tengok soalan - soalan ala exam yang memerlukan jawapan ikhlas ni! aha :-D


      Ini dia soalannya ( maaf tuan survey, saya copy soalan - soalan ini ya =_= ) dan saya hanya pilih jawapan saya ye..

Soalan2 servay yg perlu di jawab dengan ikhlas. Sila pilih 1 jawapan untuk setiap soalan.

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
    a) Nokia
( sebenarnya ada lagi 2 telefon bimbit tapi ini yang utama, i think this is a better chOice )
  
2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
    b) Hp
( Notebook free yang aku dapat memang jenis ni! nak buat macamana ahaha..kOmputer riba saya tak beli lagi, kecuali selepas menjual notebook ini, hehe..=_= )

3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang? 
     i) Olympus
( Kamera digital ni dah lama aku pakai, memang tahan lama dan tahan lasak, tapi ada kemungkinan akan menyambar kamera digital lain dalam masa terdekat, mungkin NIKON! hehe)

  
4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
    a) Streamyx
( Ini paling best pernah aku pakai setakat ini, dan tak nak tukar lagi ke jalur lebar lain.)

5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
     g) Levi's
(Sebenarnya ada beberapa lagi jenama yang aku suka pakai macam SODA, PADINI dan BILLABONG, tapi ini paling banyak. :-D )
  
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
     d) KFC
( Ini memang tak boleh lawan sebab memang ayamnya tiada tandingan! aha..tuan pOndOk ni raja ayam k! hehe..)
   
7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
     c) Giant
( erm...ni paling confuse, nak pilih mana, aku suka lagi SOGO, tapi jarang outing sana kecuali kalau ada masa, TESCO pun sama, aha..dah GIANT paling dekat dengan rumah sewa aku, memang selalu la aku mencanak ke sana..huhu :-D lagi pun aku bukan kaki shopping! hee) 
  
8)  Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
      a) HotFM
( Ini kot, selalunya bila drive kereta, radio nie je, yang start enjin trus menjerit!, aha...aku layan je, malas tukar - tukar)

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
       c) TV3
( Sebenarnya aku suka ASTRO SPORT atau channel ape tah yang discovery channel tu? lupe lak, tapi  tak de lam senarai, jadi TV3 la pilihan..hehe.boleh encik mahumahu? =_= )
     
10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
       h) Hugo
( Ha..ini memang pilihan aku, tak boleh ubah - ubah! :-D )

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
       a) Remaja
( Soalan susah ni, majalah anime atau lelaki tak ada ke encik? aha..majalah remaja ni, selalunye aku pinjam yang adik aku punye je..=_= ..jahat tul! beli tak nak ahaha..)
  
        Yes, siap pun, lepas ni, nak tunaikan tanggjawab aku lak..this survey is done =_=.  Ok cik mahumahu, this is for you..hope dapat tolong anda..ok..kepada para pembaca, kalau nak jawab survey ni, silakan ok..menolong bloggers lain tiada salahnya kan? =_=.. "We will get what we deserved to get it", jadi jika kita berbuat baik, apa yang kita dapat insyaALLAH semestinya baik..hee..Ok...salam dari tuan pOndOk.
     

7 Kawan suka cOnteng!:

LadyBird said... [Reply to comment]

rajinnya awak jawab:)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

hehehe..bOsan punye psl..:D

SYaMiLa said... [Reply to comment]

salam ...

meta tag tu utk memudahkan carian google....


kalau nk buat blog lagi mesra SEO kt title tu jgn letak nama blog...kena ikut step yg ada di sini.. http://syamilamohd.com/2010/10/tips-menjadikan-template-mesra-seo-part-1/

gud luck

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

Ooh..Ok kak..=_=

lynn angel said... [Reply to comment]

amboi.. banyaknya hp dia.. :)

Mah@mahu said... [Reply to comment]

Terima kasih kerana sudi jawab servay ini... Jng lupa dpatkan keputusan servay setiap minggu di blog Mah@mahu...

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

lyn = aha..byk kew? cket je la..satu untuk company n family.Satu lagi untuk mmber2 hehe =_=

mahamahu= aa..Ok bOs! :D