Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Wednesday, December 22, 2010

Home » » Tips SEO :50 Bloggers diperlukan II !

Tips SEO :50 Bloggers diperlukan II !

Assalamualaikum 

         Ha..SkY terjaga la plak dari tidur..huhu..da selesai semua tanggungjawab wajib SkY, notebook kesayangan juga yang dituju..aha..bukan nak sarapan dulu kew~ ish =-=. Em..SkY check balik bookmark SkY semalam, lepas tu, teringat nak sertai satu segmen ni.Kali ni bukan contest atau yang sewaktu dengannya k..Entri ni ditulis untuk aku menyertai senarai blogroll 100penulis.com. Klik SINI kalau nak tahu syarat - syaratnya ya...

        Em..tuan admin nak alasan kenapa SkY nak sertai blogroll ni, jadi SkY nak beri dua alasan kenapa dan mengapa..huhu..(pagi - pagi ni, otak tengah nak refresh,lambat la plak nak berfikir) =_=,Sebagai blog yang baru aktif, sudah tentu ini dapat membantu SkY mencari traffic (sebenarnya, kalau satu blog tanpa traffic, bagi SkY, umpama bercakap seorang diri hehe..) jadi atas sebab musabab yang atas, SkY pun merajinkan diri menulis entri ni..ahaha =_=.

         Sebab yang kedua pula kerana ini dapat memudahkan SkY untuk mencari kawan - kawan baru di dunia blogging nie. SkY bermula dengan zero, satu hapa coding pun tak tahu, member SkY pun tak ramai yang aktif blog ni..jadi SkY kena ada inisiatif sendiri nak cari kawan - kawan baru di sini..huhu..Senarai bloglist SkY tu, SkY sediakan khas untuk sesiapa yang rajin melawat tuan pondok ni..huhu...=_= jadi kalau ada sesiapa yang rasa dirinya rajin melawat ke sini,tapi nama blognya tak ada, ha..bagitahu la ye.(eh lari tajuk la plak! ahaha..sori admin!) :-D


        Sebab yang lain pula (eh tadi kata dua, hehe..tetiba jadi rajin la plak.tulis je la :-p) em...oleh sebab SkY nie seorang yang pelupa ahah..(lupa pasal update blog selalunya), ini dapat membantu SkY untuk lebih rajin dalam "mengupdatekan" blog SkY ni, jadi tak ade la bersawang je macam dulu ye..(ingat tu tuan pondok!) hehe..Ok..cukup lah tu, kang da jadik karangan budak SPM tingkatan 5 pulak..:-D..SkY tag 2 orang kawan SkY yang cun dan kacak ni,kalau korang da join sori la ea..hehe..
  1. Nasaruddin
  2. Sakina
        ha..pada yang lain kalau nak join boleh jugak..tapi tuan admin jangan buang SkY lak dari senarai blogroll..SkY janji akan "beat" diorang dari segi update blog! ahahaha ( bodek2 :-p)..ha nak tahu lebih lanjut mari lihat link istimewa ini! Ok2..itu sahaja untk kali nie..salam ikhlas dari tuan pOndOk..  http://www.100penulis.com/2010/12/50-bloggers-diperlukan-ii.html  

4 Kawan suka cOnteng!:

~sakina~ said... [Reply to comment]

seb baek hang habaq aku cun
kalau tak, aku x mau buat
haha

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahahaha :p

100penulis said... [Reply to comment]

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

hehe..really? thanks ya incik admin hehe..:D