Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Sunday, December 19, 2010

Home » » Contest - bilangan Orang paling ramai dalam satu gambar

Contest - bilangan Orang paling ramai dalam satu gambar

      Salam dari saya..

      Kali ni saya nak mencuba lak contest ni..hehe..bosan-bosan cuti sem..cuba je lah ye..hehe..ha.nie banner peraduan tuu..hehe..banyak sangat join contest nie..tidak mengapa..leh tambahkan kenalan kan? hehe..



       ha..ini dia..hehe..lau nak tengok syarat - syarat plak, boleh tengok klik SINI k..malas lak nak tulis panjang - panjang..hehe..em..dah follow dan letak banner kat sidebar..jadi..ape lagi ye? Inilah masanya..penat dow pilih - pilih gambar ni..banyak sangat gambar yang ramai - ramai, tapi saya nak gambar yang betul - betul nampak muka saya dan bilangan orang lebih 300..akhirnya jumpe..ini dia! hehehe


         tada..! hehe..ini gambar pilihan saya!..di waktu konvo Lagenda bulan oktober yang lepas..ramai tak? tak sampai beribu - ribu pun,tapi saya betul - betul nak gambar saya ada dalam ni, kalau nak yang beribu - ribu ada, tapi..tidak nampaklah mukanya..kesian pulak dekat penganjur nak pastikan betul atau tidak gambar itu kan? hehe...Yang ada bulat merah itulah saya!..tengah hepi tak terkata kot waktu nie..itu pasal muka pun tengok sane, snap! tengok sini snap! ahaha!..setelah 10 kali mengira..lebih kurang 300 orang semuanya (kalau campur kat tepi tu,sebab gambar tak penuh lak..mungkin mencecah 500) hehe...jumlah penerima anugerah adela dalam 900 orang waktu ini..acara dijalankan di hotel Marriot Putrajaya :) Ok..nie gambar saya dengan seorang kawan sebagai sebagai pengesahan ye..hehe..aduii gambar nieh xelok la..ah..sebat je..huhu

Saya disebelah kiri ye..pakai spek la wktu nie..contact lens xde..
        Ini lah last kenangan saya dengan rakan - rakan saya di kolej ini..penuh dengan memori suka dan duka~ sama - sama tak tido, gaduh dengan foreigner (uishh jahat!) aha..sama -sama bercuti..macam - macam lagi la..hehe..ape pun.. lepas ni.kalau jumpe tegur la ye..walaupun waktu tu dah jadi bapa orang ke, emak orang kew..aha.. Wish you all luck in ur life ok! hehe..

        Saya tag 3 orang kawan saya yang bertuah! hehehe:) mereka adalah;
  1. Cik eiira 
  2. Cik Enhear
  3. Cik Nadiah
     yang lain tuu..kalau nak join silalah ye..:) Salam..=_=

5 Kawan suka cOnteng!:

fat+ha+ka said... [Reply to comment]

tq bout ur prtcpate ;) i'll judge

EnHEar said... [Reply to comment]

almk kena tag.. jap2 ek.. nak kena cari gmbr dulu.. hahahah

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahaha..Ok..:)
gud luck to all..hee

nadiah said... [Reply to comment]

tq tag!!
insyallah nanti saya join..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ur welkam cik nadiah:p