Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Wednesday, December 15, 2010

Home » » Contest teka amaun aha :)

Contest teka amaun aha :)


aha..saya jOin cOntest nie..suke2 jew..mencuba nasib:P
Saya teka RM 487.80

sape yn nk jOin nie..leh tgk syarat kt sini :) KLIK SINI   ok tata~ =_=

9 Kawan suka cOnteng!:

honeyvsbee said... [Reply to comment]

wah ada pantun mcm bee..haha

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahaha...jgn mrh ye tiru idea dye..:p

honeyvsbee said... [Reply to comment]

yer ker tiru? haha tk marah ehh..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ahahah..nmpk pantun kamu tuu..then trgin nk buat :p

pastuh mereka pantun sndiri ahaha....
thanks ya..:)

honeyvsbee said... [Reply to comment]

http://honeyvsbee.blogspot.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.htm


tengok entry ni pastu join contest jipaban ni...nuffnang yang anjurkan..mang boleh upkan lagi lah sebab org nuff tengok entry kita kan...hadiah pun bestttt....

honeyvsbee said... [Reply to comment]

kih...tu lah yg boleh tegur pun sebab mang tk pernah tengok org buat pantun selain bee jer..

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

oOo..thanks cik hOney bee =_=
t saya tgk2..

aiseh~>.sye pOn tgk blOg kamu..tuh psl dpt idea..hehehe...t sye lanje stu BW dri blog larian lwt blog kamu ya ahaha :)

Jieda said... [Reply to comment]

Salam..kak jieda datang menerjah ni.Terima kasih kerana menjadi peserta ke 23 menyertai contest teka amount ni.Semoga berjaya.

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

wslm..yekew cik jieda? Ok..ur welkam..wish the besh luck tO me :)