Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Thursday, December 9, 2010

Home » » Tips Menaikkan trafiic: Blog Larian

Tips Menaikkan trafiic: Blog Larian

 Assalamulaikum,
         huu..lau xde membe aku yg gtau..xtahunyer aku blog larian nieh.aha..sO trimas tO her..cik kina coz tag sye ye..:D ..Same jgk mcm pesanan dye kt aku..aku pOn xtaw byk sgt sal blOg larian nie..better kOrg check it oUt first ye tuk memudahkan kefahamn korg. lOlx ini dye..klik kt sini dan sinun!.
jOm2 Mari jOin..~_~

Syarat2 nye adelah:

1) Pastikan ada Banner BlogLarian.
2) Jadi Follower BlogLarian
3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan).
4) Tag 3 orang rakan atau lebih.5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian.
6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan.


 

            Saya suka berblogwalking kerana dapat membantu saya mengikuti perkembangan terbaru isu - isu terkini. Selain itu, saya juga dapat mengetahui ilmu yang baru dan secara tidak langsung memudahkan saya untuk mempelajarinya.

           3 orang rakan bertuah saya (untuk ditag) ialah:
    • Koizora emy : http://aredekemy.blogspot.com/
    • Aisumi chan : http://quirkybutterfly.blogspot.com/
    • Taufiq : http://taufiqhelios.blogspot.com/
              Saja tag korang sbb korang yg pling aktif dalam berblogging nieh..:D neway kOrang wat la eh nnti..
    leh prOmOte blOg kOrang ngn jayanya ..hehe..Kawan2 yg len pOn bole buat jgk Oke..tiada masalah =_=
    Ok..i'm dOne :D

    2 Kawan suka cOnteng!:

    ::are_dek emy:: said... [Reply to comment]

    huishh...makaseh tag blog neh..sy pn tk phm cna blogwalking neh..lalala~

    Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

    ahaha..awk try click link yg sya ksi tuu hee :D
    mane taw phm...cOz sye nk jelaskan pOn xbpe nk phm sgt nie..lalala~