Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Monday, December 27, 2010

Home » » 500 Blog! by Ben Ashaari

500 Blog! by Ben Ashaari


           Salam..ha...tengok tajuk pun dah tau kan? aha..SkY first time nak join segmen incik Ben ni, dah lama teringin, baru sekarang nak try masuk, tapi jadik senarai dulu..bukan peserta ahaha..boleh tak cik ben? =_=. Ha..incik ben nak biodata la plak..aha...Nama aku fiq, umur 22, blaja di Unikl Bmi..sedang belajar dan pada masa yang sama uruskan perniagaan MEGAH NAFIQ ENTERPRISE. Ape lagi eh? Suka bolasepak dan outin activities.Nak tahu lebih lanjut tengok pengenalan diatas..ahaha..Itu saja kot..Serba ringkas..
        Sebab nak jadi bloggers tegar adalah nak meramaikan kawan yang sedia ada, sambil bersama - sama menyebarkan dan mencari ilmu yang berguna =_=. Boleh juga bertukar pendapat tentang sesuatu isu kan? hehe..Itu saja..dah boleh join incik BEN? Mintak maaf lambat sikit hee...=_=

        Salam kenal dari SkY - Si tuan pOndOk

7 Kawan suka cOnteng!:

Myra Ayreen said... [Reply to comment]

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

heee..thanks cik mira...nanti i datang jengah u..jangan lupa idang teh ya? :-p

apisv2 said... [Reply to comment]

mengunjungi dan menggegarkan blog anda..
nice blog..;)
apisv2©

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Myra Ayreen

hehehe..really? nanti SkY dtg jenguk ya..:-D thanks sudi drop by :-D

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@apisv2

hehehe..thanks bro..=_=

Fizalinolie said... [Reply to comment]

singgah and follow.. nanti singgah blk kalau ada masa ek.

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

@Fizalinolie

terima kasih ye..Oke..SkY akan terbang ke sane nanti :-p