Birdies Meh Dengaq Sini, Cek Nak Habaq Mai :-D..Eh.SHOUTBOX Kat Bawah k ♥

pOndOk KeciL adalah tempat SKY menulis apa jua yg terlintas di kepala atau berkongsi info dengan birdies. Ini adalah penulisan SKY sendiri dan "diubah" mengikut pemahaman SKY sendiri. Jika ada info yang SKY ambil tanpa mengubah apa - apa dan mendapat izin dari pemilik, kredit akan diberikan kepadanya. Ruangan komen di pOndOk KeciL adalah "dofollow" jadi rajinkan diri untuk memberi komen cili @ strawberi kepada penulis! =.=". Terima kasih jengah ke pOndOk KeciL. -Send me One Million FREE Guaranteed Visitors -

Tuesday, January 4, 2011

Home » » Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Salam..Hai again...=_=
        Ha..kali ni contest ape pulak ye? em..contest yang ke 7 SkY ni kalau tak silap..aha..=_=. aduii..tak merasa lagi nikmat kemenangan dalam GA ni..lalala~ Tak ade bakat betul..hehe..ade sesapa follower SkY yang pernah rasa? cerita la sikit pengalaman korang..:-D. Ok kali ni, SkY nak join GA incik Izamir Ridzwan ni, seorang blogger yang agak baru tapi tahap keotaiannya..wah! memang otai..hehe..salute bro =_=. GA untuk tahun baru ni, lau tak silap, hehe..SkY telah ditag oleh bakal cikgu yang manis - manis gitu.. Cik Lynn (jgn marah noo) haha...Ini dia banner tuk GA ni.


        Besar gedabak ha SkY tunjuk kat korang..=_=. Kalau nak tengok syarat penyertaan boleh klik dekat banner yang agak kecil ni..ahaha. Macam biasa, setiap GA mesti ada stepnya..Jom teman SkY follow step tuk GA ni..nanti kena reject pulak, huhu.

1) SkY dah lama jadi follower Incik Izamir ya..hehehe..siap da join da bloglist aritu ..thanks! :-D
2) Entry dan linkkan ke blog IR? dalam pembikinan..hehe..sekejap ye..
3) Letak poster di enti dan sidebar? done!..tapi yang dekat sidebar tu ade "pergerakan" jadi kena sabar menunggu giliran. :-p
4) 4 orang rakan yang SkY tag em..pening weh! nak pilih sapa, SkY pilih rambang je la ye (Semua first time SkY tag hehe), hukhuk..
  • Ujang 9897
  • Luna Lunera
  • Puteri Diyana
  • ATA
5) Ini step "common". Siap je entri ni, SkY akan submit ye...

        Ha..done..jom pergi hantar, dah beratus tu yang join..hehe..=_=. Kalau korang berminat, klik je banner tu, sebab GA ni tamat 14hb nanti. Ok SkY nak pegi submit daa..salam dari tuan pondok..

6 Kawan suka cOnteng!:

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

hoho..thx ye abg..
nti adk wat aw..
(^_*)

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

hee..Oke..:-) jom kite lwn spe yg mng ahaha :p

puteri.dyne94 said... [Reply to comment]

aish..nie yg mls lwn2 sape mng..adk dah sllu klah dahh..hehe

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

ceh..ahaha/..abg pun xpenah menang kot..so lawan anda kli ni xkuat pun ahaha

lynn angel said... [Reply to comment]

ehem.. sy bakal cikgu yang manis2?? hahaha.. nak tergelak saya baca.. ^___^ mintak2 la menang kan??

Mr. TN_SkY said... [Reply to comment]

hehehe...nape? btul la kan cikgu yg manis? ahaha :p

aa.hope too hee =_=